Ik ben Anneke Verburg (1964). Sinds 1992 houd ik me intensief bezig met Padwerk, voor mij is het een manier van leven; van overleven naar een rijk innerlijk leven.

Ik heb 2 jaar in Phoenicia Pathwork Center in USA gewoond en gewerkt als Group Coördinator. Ik volgde daar ook het 'Work-Exchange Progam', het 'Residency Program' en het  'Pathwork Helpership Program'. Terug in Nederland heb ik de 5-jarige opleiding tot helper afgerond.

Daarnaast ben ik me al die jaren verder blijven ontwikkelen; ben ik moeder geworden, volg ik trainingen/sessies, heb interesse in muziek, spiritualiteit (niet kerkelijk verbonden), hoog sensitiviteit (HSP), alle vormen van relaties, de natuur, liefde voor alle "innerlijke kinderen", liefde voor het leven en alles wat zich daarin aandient. De lichte en donkere kanten van het leven (en in onszelf) te leren zien, omarmen, te dragen en te verdragen. Ik houd ervan om ook met een knipoog en een glimlach naar mezelf én de ander te kijken.

 

Ik woon in Heiloo, samen met mijn man Marco. Mijn dochter Sarah (21 jaar) woont en studeert in Amsterdam.

Eind 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Dat ik dit werk mag doen ervaar ik als een bijzondere gift en het is het mooiste wat ik kan geven. 

Fijn om je te ontmoeten. Wees welkom!

 

Zie ook onderdelen "sessies en werkwijze".