"Binnen in jou is de essentie van leven, een kern van bewustzijn en energie. Je kunt dat 'God' noemen, of 'de kosmos', of 'geest'. Je kunt het 'het transpersoonlijke' noemen, of 'het ál-bewustzijn'. Het gaat erom dat je weet dat je dit bent, het gaat erom dat je de illusie kwijtraakt dat je een afgescheiden punt in het universum bent."

”Eva Pierrakos - de Gids

 

 

Mijn inspiratiebron is voor een groot gedeelte het leven zelf. Deelnemen aan het leven en ervaren wat zich aandient. Daarnaast ben ik geschoold, geïnspireerd en gevoed door de volgende bronnen:

 

5- Jarige Padwerkopleiding tot Padwerkhelper; 1 jaar USA en 4 jaar in Nederland (1997-2002).

 

1 jarig traject HSP (Highly Sensitive Person of hoogsensitief persoon) "Sensitief Leiderschap" en coaching bij HSP@Werk 2021-2022 o.l.v. Esther Kaastra. 

 

Bestuderen van Hoog sensitiviteit; hooggevoeligheid als levenskunst, o.a. auteurs Marian van de Beuken, Elaine N. Aron, Esther Bergsma, Carolina Bond.

 

Padwerk lezingen en Padwerk boeken.

 

Verblijf in Phoenicia Pathwork Center USA (1997-1999); waar ik veel trainingen, workshops, groepen heb gevolgd. Waaronder: Residency Program, "Divine Sexuality" van Sagewalker, Relationships workshops van Nadya Beck en "Undefended Self" van Susan Thesenga.

 

Het jaarlijks volgen van workshops en het volgen van eigen Padwerk sessies 2001 - heden.

  

Thomas Moore: schrijver van o.a. Zorg voor de ziel en Zielsverwanten.

 

Reizen/verschillende culturen/muziek.